середа, 16 липня 2008 20:56

Найсексуальніша жінка світу Меган Фокс спеціально набирає вагу (ФОТО)

Журнал FHM нещодавно назвав Меган Фокс найсексуальнішою актрисою, але режисер Майкл Бей вважає її дуже худою і перед початком зйомок "Трансформерів" попросив набрати хоч би п"ять кілограмів. "Останнім часом я активно займалася спортом і сиділа на дієті, через що і схуднула. Моя нинішня вага мене цілком влаштовує, але заради ролі доведеться трішки потовстішати", - сказала в інтерв"ю 22-річна актриса. Справитися з поставленим завданням красуні допомагають тістечка, які вона їсть навіть в ліжку перед сном, і вечеря після десяти вечора.

Актриса признається, що, на відміну від більшості знаменитостей, у неї все навпаки і справа не тільки в тому, що вона спокійно їсть солодощі в необмеженій кількості в той час, як її колеги експериментують з різноманітними дієтами: "Я взагалі дуже нудна, про мене навіть писати нічого: по нічних клубах не ходжу, наркотиками не балуюся, за кермо в нетверезому стані теж не сідаю". Навіть особисте життя Меган і її відносини з партнером по фільму Шиа Лебефом практично приховані від усюдисущих папарацці. "Роман з Шиа у мене тільки на екрані. Але в сиквелі "Трансформерів" майже не буде любовних сцен, і взагалі цей фільм здебільшого екшн для любителів спецефектів, а не картина про складнощі взаємин", - говорить Фокс.

Зйомки фільму закінчуються в жовтні, і влітку наступного року "Трансформери-2. Помста занепалого" виходить на екрани, повідомляє E-motion.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніша жінка світу Меган Фокс спеціально набирає вагу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі