понеділок, 21 вересня 2020 18:31

Найкращі образи зірок під час онлайн-нагородження премії "Еммі-2020"
6

У ніч з 20 на 21 вересня відбулася онлайн-церемонія нагородження престижної премії "Еммі-2020". І хоч акторам і акторкам порадили одягнутися в зручні речі, деякі зірки вирішили похизуватися яскравими образами. Про це повідомляє видання "Сьогодні".

Дженніфер Еністон опублікувала, як готується до зйомок, в Instagram. Під час прямого ефіру знаменитість з'явилася в чорній сукні і на підборах.

Різ Візерспун одягнулася в чорну сукню від Louis Vuitton. Образ доповнили червона помада, коштовності та голлівудська зачіска.

Дженніфер Еністон показала свій образ
Фото: instagram.com/jenniferaniston/
Різ Візерспун показала свій образ
Зендая показала свій образ
Керрі Вашингтон показала свій образ
Синтія Еріво показала свій образ

Зендая показала 2 образи: перший – у фіолетовій сукні, 2-й – наряд зі спідницею в горох і блискучим топом.

Акторка й активістка Керрі Вашингтон теж змінювала образ двічі. Вона з'явилася в білій квітковій сукні, а вдруге - в зухвалому леопарді.

Образ від Versace обрала акторка Синтія Еріво: на ній яскрава мінісукня в жовтих і фіолетових кольорах з абстрактним принтом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов перший трейлер нового серіалу кіновсесвіту Marvel

Акторка і модель Яра Шахида одягла білу сукню від Prada, оброблену сотнями кришталевих підвісок.

Американська телевізійна академія назвала найкращі серіали року. Фаворитами академіків стали: "Хранителі" (26 номінацій), "Дивовижна місіс Мейзел" (20 номінацій), а також "Спадкоємці" та "Озарк" (по 18 номінацій).

Зараз ви читаєте новину «Найкращі образи зірок під час онлайн-нагородження премії "Еммі-2020"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі