понеділок, 31 березня 2008 13:46

Найдобріші голлівудські зірки (ФОТО)

 
Якщо вам необхідна ще одна причина любити Джоні Деппа, знайте, - від творить дива. Коли зірка фільму "Суїнні Тодд" почув про те, що його 17-річна прихильниця Софі Уїлкінсон впала в кому після автокатастрофи, він просто не зміг не допомогти їй.

Після відчайдушного прохання батька дівчинки Джоні відправив її сім"ї записане на плівку повідомлення, яке він зробив голосом свого героя, капітана Джека Горобця. Почувши голос кумира, юна Софі почала ворушити правою ногою. До цього вона пробула в комі 5 місяців.

Депп не єдина зірка, готова прийти на допомогу. Газета The Sun публікує список найдобріших знаменитостей, здатних на великодушні вчинки.

Ще одна несамовита історія про вихід з коми сталась із співачкою Джері Холліуел. Спів солістки Spice Girls розбудив 14-річну Джісіку Найт, що перенесла інсульт. "Джері заспівала пару рядків з однієї своєї пісні, і Джесіка почала ворушити руками і ногами, - повідомило джерело. - Це просто приголомшливо". Зараз Джесіка відчуває себе добре, проте не пам"ятає, яка саме пісня допомогла їй встати на ноги.

Минулого року актриса Рене Зелльвегер випробувала напад жалості, побачивши, як продавщиця одного з нью-йоркських магазинів Венді роздивлялася пару туфель Manolo Blahnik. Коли ж продавщиця повернулася до свого робочого місця, її чекала красиво упакована пара жаданих туфель.

Історія актора Коліна Фаррела і бомжа на ім"я Стрес почалася п"ять років тому в Торонто. Місцева радіостанція запропонувала тисячу доларів тому, хто зможе привести Фаррела, що знімався неподалеку, в студію. Колін почув це шоу, узяв з собою Стреса і віддав йому виграні гроші, коли вони дісталися до студії. Минулого року пара знов зустрілася. Цього разу актор купив своєму бездомному другу одяг і дав йому грошей.

Не існує великодушного вчинку, який телеведуча Опра Уїнфрі не змогла б зробити. У 2004 році вона здивувала гостей свого шоу, подарувавши кожному з них автомобіль. 276 чоловік отримали транспортний засіб вартістю 30 тисяч доларів. "Немає дуже божевільної мрії, немає такого сюрпризу, який не можна б було зробити", - відзначив зірка. Потім Опра подарувала бездомній дівчинці стипендію на 4 роки навчання в коледжі, а також 10 тисяч доларів на одяг і салон краси.

Коли в березні минулого року співачка і актриса Джесіка Сімпсон виграла фешенебельний автомобіль на церемонії MTV Music Video Awards last March, співачка обміняла його на мінівен, який подарувала мексиканському дитячому будинку.

Футболіст Девід Бекхем якось залишив офіціантці чайові у розмірі 2000 тисяч доларів, хоча його рахунок був всього 200 доларів. Девід також виконав останнє бажання хворої раком прихильниці Ребеки Джонстоун в січні минулого року. Коли дівчина подзвонила йому з Онтаріо (Канада) він відправив їй підписану футболку Real Madrid. На жаль, через місяць Ребека померла.

Повертаючись з подорожі в Солт Лейк Сіті пару років тому, акторська пара Том Круз і Кеті Холмс побачила пару, що потрапила в аварію. Актори надали постраждав першу допомогу і почекали з ними приїзду поліції. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Найдобріші голлівудські зірки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі