вівторок, 24 листопада 2020 18:15

"Нагота - символ жіночої революції" - польська топмодель знялася оголеною для глянцю
5

Польська модель висловила протест владі
Фото: instagram.com/anja_rubik
Польська модель висловила протест владі
Польська модель висловила протест владі
Польська модель висловила протест владі
Польська модель висловила протест владі

Польська топмодель Аня Рубік позувала оголеною для обкладинки новорічного номера Vogue Polska. Фото опублікувала в Instagram.

Цей випуск редакція присвятила жінкам, які відстоюють право на аборт. Вибір теми номера був обґрунтований тим, що журнал завжди висвітлював питання, які турбують жінок, - пояснив головний редактор Філіп Ниденталь. Про це повідомляє Insider.

На одному зі знімків Аня позує гола. На другому - в червоному плащі, що відсилає до серіалу-антиутопії "Розповідь служниці" про тоталітарне суспільство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістка Femen оголилася перед консульством Польщі в Одесі (18+)

"Хотіла відобразити наш протест і нашу силу. На фото я оголена. У патріархальних системах жіноче тіло сексуалізоване, оточене соромом і показане як щось неправильне й непристойне. Таким чином, нагота стала символом жіночої революції. У Польщі реалізуються плани уряду щодо позбавлення жінок їхніх репродуктивних прав і права приймати рішення щодо свого життя і свого тіла", - пояснила ідею обкладинок Рубік.

22 жовтня Конституційний трибунал Польщі посилив антиабортне законодавство. Країну огорнули масові протести. Люди почали штурмувати церкви, а в парламенті розгорілися запеклі суперечки.

Зараз ви читаєте новину «"Нагота - символ жіночої революції" - польська топмодель знялася оголеною для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі