понеділок, 26 грудня 2011 18:46

Нагорний в армії ризикував життям

Нагорний в армії ризикував життям

Тимофій Нагорний, продюсер Міки Ньютон, на новорічних ранках був чарівником. Про це він розповів Gazeta.ua.

"Мені дуже подобалось ще в дитинстві виконувати всі мрії і бажання. Через те мене дражнили "феєм". Від мого імені "Тимофей". Але я не ображався, навпаки мені це дуже подобалось", - зізнався Нагорний.

Найбільше чоловіку запам'ятався Новий рік в армії.

"Перед тим в листопаді у нас було серйозне випробування, коли ми запускали орбітальний корабель "Муран" на космодромі Байконур. Були евакуйовані всі солдати і офіцери в радіусі 25 кілометрів. Залишились тільки добровольці, яких очолив я. Якщо чесно, то ми ризикували життям. Бо перед тим було два фальстарти. Всі думали, що буде черговий вибух. Але все було доволі успішно", - зауважив Нагорний.

"Буран" двічі облетів навколо Землі, а потім із точністю до міліметра приземлився на злітній смузі на Байконурі.

"Тому на Новий рік мені присвоїли звання сержанта і дали грамоту за відвагу. Я цим дуже пишався, бо командир частини сказав мені, що я був єдиною на той час в Союзі людиною, яка отримала таку медаль за відвагу. До того ж моя мама помирала від раку і я дуже сильно хотів зробити їй приємно цим званням", - наголосив Тимофій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимофій Нагорний натякнув, що вже одружився

Але після того в армії нинішній продюсер не захотів лишитись.

"Мене довго переконували залишитись військовим, але тоді мама померла, а батько залишив сім'ю. Нас було десятеро, тому довелося повернутися назад додому і забезпечувати всіх. Брати були в Штатах, а залишилось шість сестер. А перед смертю мамі пообіцяв, що всіх видам заміж", - підкреслив колишній чоловік Лілії Підкопаєвої.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний в армії ризикував життям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі