четвер, 25 грудня 2014 16:44

Нагієва визнали кращим актором

Автор: nagiev.ru
 

Всеросійський центр вивчення громадської думки визначив найпопулярніших публічних особистостей.

Опитаним було запропоновано назвати "кращих" серед акторів, серіалів, фільмів, письменників, музикантів і політиків. Курщим актором 2014 став зірка "Фізрука" Дмитро Нагієв. Лідер минулих років Серегй Безруков опустився на другу сходинку, причому поділив її з Алісою Фрейндліх. До речі сам серіал "Фізрук" також був визнаний кращим у своїй категорії.

"Мені Юлій Гусман каже: " Ти здохнеш! " Якщо я покажу вам свій графік, ви будете плакати: з 365 днів - 340 знімальні. Тому поки ніяк не відпочиваю. Мене так довго не знімали і нічого про мене не писали, що я і зараз боюся "вилетіти". І так давно не було, щоб я просто лежав на пляжі два тижні і відпочивав. Але - "куй залізо, поки гаряче!" Ось я і кую! ", - пояснив актор.

Кращими музикантами опитані назвали відразу двох артистів - Філіпа Кіркорова та Ігоря Крутого. А ось письменником року респонденти незмінно називають Дарину Донцову. Фаворитом серед телеведучих назвали Андрія Малахова, так його авторська програма "Пусть говорят" опинилася на першому місці, випередивши такі проекти як "Голос" і навіть "Новини".

Кращим фільмом, всупереч очікуванням, глядачі назвали "Сталінград", а номіновану на "Оскар" драму Андрія Звягінцева "Левіафан" навіть не відзначили. Політиком року став президент Росії Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «Нагієва визнали кращим актором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі