вівторок, 18 серпня 2009 15:44

Надія Мейхер перетворилася на сіру мишку (ФОТО)
5

Спокусниця у відвертих нарядах на сцені і у вишуканих платтях на світських заходах - такою звикли бачити співачку.

Але в будні дні, коли Надя упевнена, що за нею не стежать фотокамери, вона виглядає інакше.

У повсякденному житті Надя носить широкі, вільні речі, звичайні джинси і майки. Вона виглядає, як звичайна киянка! А щоб бути невпізнанною, маскується, міняючи головні убори.

Днями Мейхер повернулася в столицю з гастролей.

Її не було в Києві близько двох-трьох тижнів: концерти на півдні, корпоративи, фестивалі.

Відіспавшись після перельоту, вона наступного ж дня почала займатися справами.

Рівні, абсолютно звичайні джинси, трохи довгі, а тому підгорнені. Балетки, а не високі шпильки. Поверх цього - незвичайного крою льняний балахон. У тон шарф з такої ж натуральної тканини і дерев"яні довгі намиста в етно-стилі. Натурально, не жарко - те, що потрібне влітку в місті. При цьому на плечі звисає чорна сумка з яскравим рожевим малюнком, а на голові темна кепка, яка трохи вибивається з цього комплекту.

Коли Надя йде, накидка розвівається, фігури взагалі не видно. Але це зовсім не означає, що в такому закритому наряді вона виглядає менш сексуально, ніж у відвертих комбінезончиках на сцені.

Наступного дня Надія з"явилася теж в надзвичайно буденному наряді: джинси, майка. А ось виділяла її серед перехожих хустка на голові, зав"язана по-східному. Мабуть, Надя за допомогою цього аксесуара намагалася замаскуватися, але люди на вулицях навпаки звертали увагу на пані в косинці.

За матеріалами Blik.ua
Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер перетворилася на сіру мишку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі