субота, 05 грудня 2015 15:24

Надія Дорофеєва з Дантесом стануть батьками, коли обзаведуться житлом

Автор: universemedia.com.ua
 

Співачка Надія Дорофеєва та її чоловік співак Володимир Дантес планують стати батьками, тоді коли куплять власну квартиру, про це зірка розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я не можу сказати, я знаю це дуже відповідальний крок. Ми з Володею дуже відповідально до цього ставимося і хочемо спочатку купити житло", - говорить зірка.

Нещодавно Надія Дорофеєва взяла участь у "Маленьких гігантах", де працювала з талановитими дітьми

"Я хотіла вкрасти дитину. Його запитали, як з'являються діти на світ, він відповів, що клітини діляться, а взагалі-то від великого кохання, і коли він це сказав, у мене почалася історика і я захотіла його забрати", - говорить Дорофеєва.

"Надя до цього боялася дітей, але після проекту, вона сказала: "я хочу дітей", - говорить колега Дорофеєвої з гурту "Время и Стекло".

Нагадаємо, Надія Дорофеєва та Володимир Дантес одружилися цього літа.

Дантес розповів, що готовий до батьківства,але до цього треба підійти фізично і морально.

Пара покладається у питанні дітей на Бога.

"У нас не має такого, що я кажу: "Надя, йди сюди треба негайно поговорити. Я прийшов з проекту, нам треба діти". Коли Надя бачить, як я спілкуюсь з дітьми, говорить: "Вова, я бачу ти готовий стати батьком". Коли вона каже мені фразу: "я готова стати мамою", "хочу подарувати тобі дитину". Коли такі фрази звучать, не можна залишитися байдужим, сказати: "ні, Надя, давай звіримо концертні графіки, кар'єрний ріст". Ні, авжеж дівчині це страх, кар'єра успішна це одне, а те що боляче це, чи не боляче. У нас зараз багато друзів навколо народили, плюс проект тисне. Думаю, скоріше рано відбудеться, не пізно, а там, зверху вирішуватимуть", - говорить співак.

Зараз ви читаєте новину «Надія Дорофеєва з Дантесом стануть батьками, коли обзаведуться житлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі