неділя, 27 липня 2008 16:50

На весіллі соліста групи "Корни" влаштували бійку (ФОТО)

Весілля соліста групи "Коріння" Олександра Бердникова завершилася справжньою бійкою.

Хіба може справжня циганська гулянка обійтися без бійки? Живим тому доказом стала колотнеча між гостями на весіллі Олександра з його обраницею, 19 літньою студенткою з Ростова Ольгою.

Свідок з боку нареченої, молодий гарячий ромал, неабияк випивши, почав приставати до кожної більш менш симпатичної дівчини на святі. Гість відверто розпускав руки. Але одна з обурених такою поведінкою дівчат не розгубилася і про все розповіла своєму братові. Тут-то все і почалося. Гості, які годину тому мало не оголосили себе ріднею і піднімали заздоровні тости, вже щосили орудували кулаками. Родичі лупили один одного що є сили, розмахували кулаками, як на рингу. Підхмелений родич з боку нареченої, який, власне, і затіяв бійку, не угамовувався.

"Ти чиїх будеш?" - лунали надривисті крики в натовпі.

Гості вийшли з ресторану і продовжили розбирання прямо на Ленінському проспекті.

"Йдіть! Не шукайте біди! Він п"яний, ви що, не бачите?!" - кричала мати винуватця бійки. Але люди немов забули, що вони приїхали на весілля, і продовжували скандалити і лупити один одного.

Співробітники міліції, що патрулюють по сусідству, відреагували оперативно. Призвідник бійки був вмить знешкоджуваний.

"С...ки, ось за що мене бити?! Пі...аси!" - уткнувшись обличчям в асфальт, кричав розлючений свідок. Далі слідувала неперекладна гра циганських слів з використанням місцевих ідіоматичних виразів.

Тим часом наречені усамітнилися: паралельно бійці відбувався інший, не менш характерний для циганських гулянь ритуал. Винесення честі - саме так називають гості демонстрацію невинності нареченої. Речовим доказом тому стала "мічене" простирадло, яке продемонстрували родичам. Після виконаного подружнього боргу молодожони повернулися настільки задоволені, що навіть бійка не затьмарила їх сімейного щастя, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «На весіллі соліста групи "Корни" влаштували бійку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі