субота, 26 травня 2018 12:35

На українському конкурсі краси обрали "Королеву Playboy"
15

Королевою України-2018 стала Яна Лаурінайчуте
Фото: obozrevatel
Королевою України-2018 стала Яна Лаурінайчуте
Королевою України-2018 стала Яна Лаурінайчуте
Королевою України-2018 стала Яна Лаурінайчуте
Королевою України-2018 стала Яна Лаурінайчуте

У Києві з розмахом пройшов XXI Національний конкурс краси і таланту "Королева України". Переможницею конкурсу стала Яна Лаурінайчуте.

Наймодніше і найочікуваніше шоу відкрив співак Влад Ситник. Він з'явившись на сцені з учасницями конкурсу в розкішних вечірніх сукнях, пише Обозреватель.

Хвилюючим і самим пікантним моментом шоу став вибір "Королеви PLAYBOY", яку нагородили головний редактор легендарного чоловічого журналу Влад Іваненко і продюсер зйомок журналу Катерина Мала. Володаркою титулу "Queen Of Playboy-2018" стала Карпенко Анна з Одеси.

Цього року за головний титул і корону боролася 21 учасниця з різних міст України. Дівчата пройшли нелегкий період підготовки, щоб у всій красі представити себе на Grand Fashion Show.

Очікувано, що найбільш інтригуючим і вирішальним став вихід учасниць конкурсу в купальниках спільно з групою RUMBERO'S. Під час цього виходу жюрі визначили ТОП-12 учасниць, які продовжили боротьбу за головну корону.

Жюрі на 80% було сформовано з представників медіа-індустрії. Це дало можливість об'єктивно оцінити вихід кожної конкурсантки.

Ведучими вечора виступили Тимур Мірошниченко та Сніжана Танчук, володарка титулу "Королева України-2017". 23 травня запам'яталося їй не тільки дебютом в ролі ведучої, але ще і переломним етапом у її житті. Прямо на сцені їй зробили пропозицію руки і серця. Не стримуючи сліз, вона відповіла: ТАК!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 2000 жінок та чоловіків взяли участь у кастингу на проект "Модель XL"

Вцілому було роздано 20 титулів і корон. Серед шістки переможниць нагороди і титули розподілилися наступним чином:

"Королева України Universe 2018" - Олена-Евеліна Фірут, м.Львів

"Королева України United Continents 2018 - Юлія Щербак, г. Запоріжжя

"Королева України Planet 2018" - Вікторія Ганусовська, г. Миколаїв

"Королева України Global 2018 - Єлизавета Грушко, м.Маріуполь

"Королева України Model of the World 2018" - Ольга Теравська, м Хмельницький

Головною переможницею конкурсу, яка вже в жовтні представить нашу країну на конкурсі "Miss Grand International" стала Яна Лаурінайчуте, отримавши титули "Королева України - 2018" та "Королева України Grand International-2018".

Моделі Памела Андерсон, Наомі Немпеблл, Сінді Кроуфорд стали найяскравішими представницями жіночої краси 1990-х років. Саме тоді з'явилося поняття "90-60-90".

Зараз ви читаєте новину «На українському конкурсі краси обрали "Королеву Playboy"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі