вівторок, 13 травня 2008 18:34

На святкуванні дворіччя "НеАнгелам" подарували фаллоімітатори (ФОТО)

Спочатку гості підтягалися поволі і несміливо заходили в ресторан, розташований в парку Шевченко. "неАнгели" швидко пробіглися по парковій алейці в надії сховатися швидше.

Найпунктуальнішим виявився Бондарчук. Він прийшов з Юлею і Дашею - учасницями дуету "NIKITA", які прикрасили свої голови котячими вушками. Після підтягся Ігор з "Авіатора". Не проігнорував цього року день народження своїх підопічних і Юрій Никітін. Він прийшов одночасно з Ганною Гурбан - директором Ірини Білик (співачка зараз знаходиться за кордоном). Не забарилася і Ольга Горбачова, а також її кума Ассія Ахат.

Святкове гуляння розмістилося в банкетному залі ресторану, і не змогло вміщати всіх. У приміщенні стало задушливо, тому гості поспішали вийти на вулицю. Тим часом, Віка і Слава встигли посваритися, тому і за столом сиділи окремо - їх розділяла художниця Євгенія Гапчинська. Обов"язок тамади періодично брала на себе Віка. Славу, як завжди, це смішило.

Як виявилось, основною темою подарунків став фалос в будь-яких його втіленнях. Понад усе відрізнився DJMatrosov, який підніс величезних розмірів надувної фаллоімітатор. "Авіатори" вирішили поскромнічати, і подарували по маленькому.

А ось Kishe подарував живий. Але не свій, а всього лише - стриптизерський. Віка і Слава, не дивлячись на свою "неангельську" натуру, були збентежені і червоніли від сорому.

Вечірку в українському стилі "неАнгели" вирішили влаштувати не дарма, адже гостей чекав сюрприз - караоке пісень дуету, перекладених українською мовою, повідомляє e-motion.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «На святкуванні дворіччя "НеАнгелам" подарували фаллоімітатори (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі