субота, 16 квітня 2011 17:49

На суботник Кличко саджав дерева та проводив лікувальну фізкультуру
10

Фото: Фото: Світлана Корженко

Сьогодні боксер Віталій Кличко саджав дерева в столичному парку Космонавтів, що на Куренівці. Оболонський осередок його партії "Удар" провів тут суботник.

"На суботник прийшли члени партії "Удар" Оболонського району, студенти інституту туризму та учні 8 школи, яка знаходиться поблизу парку. Також прийшли працівники ЖКП Куренівки і представники малого та середнього бізнесу, які працюють у цьому районі", - розповів Gazeta.ua перший замісник голови Оболонської адміністрації Патрушев Владислав.

Віталій Кличко приїхав до парку о 10.20. Тут вже загребли торішнє листя, позбирали окурки, пофарбували дитячий майданчик і посадили дерева. Кілька лип залишили для Кличка.

"Мої діти знають, як працювати на землі. Ми часто їздимо з ними на дачу. Там всі разом саджаємо дерева та копаємо картоплю. Ніколи не примушував їх це робити, їм самим було цікаво. Головне — дати їм приклад", - розказав Віталій Кличко.

Біля лунки з деревом стояло 2 лопати. Віталій узяв з довшим держаком, почав закидати коріння землею. Його обступили діти. Вони знімали боксера на мобільні телефони, просили автографи.

Кличко перейшов до іншої ділянки. Там він саджав дерева разом з дітьми. Сам тримав стовбур, а школярі закидали лунки.

"Здається, хлопці ніколи не тримали у руках лопату. У дівчат набагато краще виходить", - сказав боксер про 2 хлопців, які кидали землю повз яму.

Після саджання дерев Віталій сів у чорну іномарку і поїхав до столичного кінотеатру "Кард". Там він відвідав заняття лікувальної фізкультури. Разом з дітьми зробив кілька вправ на підлозі, а потім сказав:

"Самое главное — кашу кушать, папу с мамой слушать. Вы знали об этом?". Діти хором відповідають, що знали.

Зараз ви читаєте новину «На суботник Кличко саджав дерева та проводив лікувальну фізкультуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі