субота, 20 вересня 2008 14:06

На R"n"B вечірці Влад Яма кривлявся, а Юрій Нікітін обіймався з Асією Ахат (ФОТО)

19 вересня в клубі "Арена" пройшло грандіозне дійство R&B Hip-Hop Awards 2008. Цього вечора визначали кращих R"n"b співаків, танцюристів, діджеїв.

Все проходило, як на подібних західних церемоніях. Гості під"їжджали на шикарних автомобілях, проходили червоною доріжкою, отримували нагороди. Вечірку відвідали такі зірки, як Влад Яма, Асія Ахат, Мая Мігель, Дізель, Олексій Мочанов, Б"янка, Кіше, Larson, Володимир Гришко.

Влад Яма, який не дотримався дрес-коду та прийшов у звичайних джинсах та светрі вручав премію кращому балету в стилі R"n"b.

"Хотів би потанцювати під R"n"b, - каже Влад. - Люблю цю музику більше, ніж звичайну клубну. Але ще маю встигнути на концерт Наталки Могилевської, тому навряд чи сьогодні вийде відірватись. Щодо одягу, то в мене є лише одні широкі джинси, але я їх одягаю холодного недільного ранку, коли йду в магазин, чи виїжджаю за місто".

Larson цього разу виступав в ролі тележурналіста та допитував у мікрофон своїх колег. На церемонію він приїхав на своєму знаменитому авто.

"Я купив машину у 50 сenta, - зазначає Сергій. – Вона ексклюзивна, єдина в світі. Незабаром з гонщиком Мочановим проведемо тест-драйв".

А от режисер Катя Царик зізналась, що у її офісі також є підбірка R"n"b музики.

"Хочеться, щоб у нас було більше якісної музики, - каже Катя. – Щоб тексти не були примітивними, щоб від нашого R"n"b качало так, як качає від західного".

Оперний співак Володимир Гришко прибув на вечірку, як то кажуть "з корабля на бал". Щойно він повернувся з Нью-Йорку, як одразу до Арени.

"Як на мене, то найбільше з усіх вирізняється Larson, - каже Гришко. – Думаю з ним можна і дуетом заспівати, я ж живу в ритмі із молоддю і завжди відкритий до нових стилів. А от щодо одягу, то пам"ятаю у моїй юності були модними не широкі штани, а вузькі джинси, такі, що неможливо було зігнутись", повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «На R"n"B вечірці Влад Яма кривлявся, а Юрій Нікітін обіймався з Асією Ахат (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі