неділя, 12 липня 2020 22:45

На обкладинці Playboy вдруге за історію з'явився чоловік

Пуерто-ріканський співак і репер Беніто Антоніо Мартінес Окас - Bad Bunny - знявся для обкладинки журналу Playboy. До цього на обкладинці журналу був лише один чоловік – творець Playboy Х'ю Хефнер.

Bad Bunny дав журналу інтерв'ю під назвою "Bad Bunny не грає в бога", в якому висловив своє ставлення до соціальних проблем сучасності.

"Суспільство в цілому і музична індустрія ставляться до жінок так, ніби вони ніщо. Жінки теж люди і заслуговують на повагу і гідне поводження", - заявив репер.

У 2019 році Bad Bunny взяв участь у мітингах в Пуерто-Ріко, де протестував проти корупції в уряді. Він також підтримує права ЛГБТ+ і бере участь в дискусії про гендерне насильство.

Автор: instagram.com/playboy/
  У 2019 Bad Bunny взяв участь у мітингах в Пуерто-Ріко, де протестував проти корупції в уряді
У 2019 Bad Bunny взяв участь у мітингах в Пуерто-Ріко, де протестував проти корупції в уряді

У 2015-2017 роках в політиці Playboy відбулися серйозні зміни. Видання припинило публікувати фотографії оголених жінок, пізніше заявивши, що це було помилкою. Згодом журнал почав присвячувати номери соціальним темам. Так, у березні 2020 року новий випуск був присвячений свободі слова. Playboy оголосив, що припинить випуск друкованих номерів у США до кінця року через пандемію нового коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «На обкладинці Playboy вдруге за історію з'явився чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі