пʼятниця, 23 серпня 2019 09:59

На Катерину Кухар у США полювала рись
10

Фото: надала Катерина Кухар

Прима-балерина Катерина Кухар мало не потрапила в лапи рисі під час свого відпочинку в США.

"Я на самоті приймала сонячні ванни, нічого не віщувало біди. Мене врятувало лише те, що рись наступила на сухий листок. Це змусило мене обернутися. Коли я схопилася і побачила її очі, я зрозуміла, що вона мене злегка недооцінила", - поділилася враженнями Катерина.

Другий рік поспіль свої літні канікули прем'єри балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар проводять в США. В цьому році вони півтора місяця відпочивали з чотирирічною донечкою Настусею.

За цей час вони подивилися грандіозне світове водне шоу "О" цирку Du soleil. Спеціально для цього шоу було створено басейн глибиною в 5 поверхів. Також побували в місті гріхів - в Лас-Вегасі, де перевірили удачу в казино.

"Добре, що до Вегаса був Беверлі-Хіллз з його скупченням розкоші на Родео Драйв, після якого програвати було вже майже нічого, - розповідає прем'єр балету Олександр Стоянов. - Правда, чесно кажучи, у віці 10 років у мене був випадок, пов'язаний з азартними іграми, який назавжди відбив охоту цим займатися. Я програв за 1 годину всі важко зароблені і зекономлені гроші, які збирав більше року ".

Також в Лас-Вегасі артисти насолодилися виставкою видатного американського скульптора Richarda McDonald'sa. За словами Катерини Кухар, на його балерин у скульптурі можна дивитися нескінченно. Артисти побували в пустелі, в заповіднику Red Rock, прокотилися в Los Angelese по скляній гірці з 73-х поверхового хмарочоса Sky Space і традиційно відвідали з дитиною Disneyland.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячний Крит та шалена Ібіца: де відпочивають українські зірки

Але головний екстрим, якого зовсім не очікувала Катерина Кухар, трапився з нею в день, коли вона засмагала.

"Під кінець моєї подорожі Америкою за мною в лісі полювала дика рись з лісів Іссакуа. Справа в тому, що поруч з місцем, де ми проживали, через дорогу, знаходився зоопарк. Нам це дуже подобалося, коли на нашій ділянці вранці ми зустрічали косуль . Вони зовсім не бояться людей, Саша навіть пробував їх ловити. Але було дуже страшно зустрітися з риссю. Зараз згадую, і мурашки по шкірі. Я на самоті приймала сонячні ванни, нічого не віщувало біди ... мене врятувало лише те, що рись наступила на сухий листок ... Це змусило мене обернутися. Коли я схопилася і побачила її очі, я зрозуміла, що вона мене злегка недооцінила. Вона явно чекала більш легку і дрібну здобич. Мені пощастило, що рись була невелика. Якби я не повернулася, то з великою ймовірністю вона б вчепилася мені в шию. І тоді не було б більше найвимогливішого судді "Танців із зірками", - ділиться прима.

Вже 25 серпня Катерина Кухар знову сяде в крісло суддів в проекті "Танці з зірками". Також оцінювати танцювальні навички зірок стануть хореограф Влад Яма і професійний танцюрист Франсиско Гомес.

Тим часом оголосили останніх учасників танцювального шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1". На офіційній сторінці в Instagram заявили, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець, співачка TAYANNA та лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома погодились брати участь у проекті.

У вівторок, 6 серпня, зіркам передали дискобол, який став символом шоу. За 2 дні знаменитості дали остаточну відповідь щодо участі.

У новому сезоні буде 14 учасників.

Зараз ви читаєте новину «На Катерину Кухар у США полювала рись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі