Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2015 15:34

На дні народженні Ocean Plaza заспіває Лобода і розіграють автомобіль

Автор: Прес-служба
 

У суботу 5 грудня Світлана Лобода виступить зі своєю програмою для гостей столичного ТРЦ Ocean Plaza. Святковий концерт за участю талановитих артистів українського шоу-бізнесу присвячений третьому дню народження столичного ТРЦ,

Шоу-програму відкриють наймолодші українські виконавці, серед яких представниця України на Дитячому Євробаченні 2014 Софія Куценко, Денис Любимов, Ханна Катріна - фіналістка Нацвідбору Дитячого Євробачення 2015 і багато інших обдаровані діти.

Привітати Ocean Plaza з Днем народження і подарувати гостям свої кращі пісні прийдуть також Рената, Олег Кензов, Артем Пивоваров, біт-боксер Big Bro, Тамерлан та Олена Омаргалієва, Open Kids, Benami, Артем Мех, Аркадій Войтюк, Рожден Анусі, група "Нумер 482 ", Ray Band, SAHA, Святослав LOOKINICH і NRavitsa Planet.

Фінальним акордом вечора стане окремий концерт яскравої і чуттєвої Світлани Лободи.

Спеціально для гостей свята Світлана виконає відомі і вже улюблені багатьма хіти "Облака", "Пора додому", створену разом з MONATIK "40 градусів", "Революция", а також абсолютно нові пісні.

Це буде 6 безперервних годин кращої української музики та позитиву, які подарують зі сцени талановиті виконавці.

Кожного гостя Ocean Plaza чекають знижки до 70%, подарунки-сюрпризи, а також захоплюючий шопінг-квест, який проходитиме в ТРЦ з 20:00 до 23:30. У ході захоплюючої гри відвідувачі будуть вирішувати неординарні завдання, виконувати цікаві завдання і отримувати за них бали, які потім можна обміняти на призи від магазинів ТРЦ.

Кульмінацією розважальної програми від Ocean Plaza стане розіграш авто Skoda Fabia Active. Власником стильного авто може стати кожен, хто зробить покупки на суму від 2 000 грн в магазинах ТРЦ. Щасливий володар новенького автомобіля буде обраний жеребкуванням серед усіх учасників розіграшу рівно в 23:00 в день свята.

Зараз ви читаєте новину «На дні народженні Ocean Plaza заспіває Лобода і розіграють автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути