пʼятниця, 22 квітня 2011 12:52

На аукціоні доньки Тимошенко її чоловік нудьгував та пив віскі
14

Фото: Фото: Тарас Подолян

У столичному готелі "Прем'єр палац" президент фестивалю дитячої творчості "Назустріч мрії" Євгенія Карр (Тимошенко), донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко провела благодійний Великодній аукціон.

О 18.40 у залі з'являється її чоловік, британський рок-співак Шон Карр, одягнений у джинси, сорочку та розщібнутий чорний жакет. Євгенія Тимошенко підходить за 10 хв. Гості займають місця у залі. Подружжя стає біля стіни ліворуч від сцени.

Вмикають кілька відеороликів про сирітські будинки, яким допомагає Євгенія. П'ять років тому вона організувала фестиваль дитячої творчості "Назустріч мрії". Дітей на камеру просять сказати, про що вони мріють: "Мрію зустріти свою жінку, поженитися з нею і переїхати до Києва", - каже чернігівець Микола, 9 років. "А я хочу побачити Настю Камєнських і Потапа", - кричить 7-річна Іринка. "А я хочу поступити в університет Поплавського", - говорить 13-річний Вітя.

Показують як з дітьми на сцені виступає співачка Ані Лорак. Її прихід анонсували на заході.

"Кароліна не прийде мабуть, їй уже скоро народжувати, - перешіптуються у залі дві блондинки. – Ти чула, вона збирається похрестити дитину. А Мурат у неї мусульманин. Ой, мабуть будуть сваритися. Але я б на її місці так само зробила б".

Гостям пропонують купити за 50 грн цукерки з побажаннями і стати учасником розіграшу путівки у Туреччину і вечері на двох у ресторані "Кірос Помодорос", який належить Жені і Шону.

Виходить бізнесмен Олександр Крилов. З Лос-Анжелесу він привіз на аукціон книгу казок американської поп-співачки Мадонни з автографом.

"Торік купив три книжки Мадонни з автографами за 5 тис доларів. Після цього мене з нею познайомили", - розповів він.

За книжку торгується лисуватий чоловік у сірій сорочці і жінка у чорній сукні до колін. Торги починають зі 100 грн. Жінка подвоює ставку, а потім піднімає її до 500 грн. Чоловік пропонує заплатити за видання 500 доларів.

"Хто не взяв з собою гроші, можуть брати участь в аукціоні. Ми запишемо, скільки ви нам винні. Віддасте гроші потім", - пропонує Олександр, який веде торги.

Перемагає жінка. Купує книжку за тисячу доларів.

"Продав дешевше, ніж купив, але такій гарній дівчині віддавати книжку дуже приємно", - Олександр дякує за торги.

На сцені виступає подружжя Олександра та Олени Донських з 12 дітьми, яких всиновили. Вони теж беруть участь у фестивалі "На зустріч мрії", який п'ятий рік проводить Євгенія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «На аукціоні доньки Тимошенко її чоловік нудьгував та пив віскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі