пʼятниця, 24 квітня 2020 16:52

Музикант створив відеоподяку українським пожежникам

Музикант створив відеоподяку українським пожежникам
MORPHOM виконав кавер-версію пісні Скрябіна "Най Буде Дощ". Фото: instagram.com/morphom/

Музикант та саундпродюсер 36-річний MORPHOM, він же Роман Черенов, створив відеоподяку українським рятувальникам, які стоять на сторожі пожежної безпеки.

Відео чоловік опублікував у своєму Іnstagram.

MORPHOM виконав кавер-версію пісні Скрябіна "Най Буде Дощ".

"Хочу висловити подяку рятувальникам та пожежникам, які зараз стримують небезпеку та охороняють нас від біди! Низький уклін", - написав музикант.

Більш як 3-хвилинне відео, зняте Дмитром Волобуєвим, занурює глядачів у епіцентр проблеми навколо пожеж, які сколихнули українські регіони. Починається ролик із нарізки новинних повідомлень про пожежі в Україні. А далі відеоряд відсилає глядачів до роботи пожежних рятувальних команд, які не покладаючи рук борються з вогнем та не дають вогневі розповсюдитися на ще більші території. Вражаючі кадри, зняті квадрокоптером, показують, як горять ліси, і масштаби шкоди, завданої батьківщині.

Фоловери музиканта на високому рівні оцінили відеороботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Скрябін" шукає заміну Кузьмі

"Твій кавер і відео це просто бомба! Неможливо дивитися без сліз. Дякуємо всім, хто докладає зусиль, але Най буде дощ!", "Пісня - вогонь. А ваше виконання, по серцю!", "Дякую!", "Дуже круто!" - написали фоловери.

Продукти горіння, які викидаються в атмосферу в Чорнобилі, вітер відноситиме в західні райони Київської області. Радіаційний фон у столиці та області - у межах норми. "Переміщення продуктів горіння, які викидаються в атмосферу, відбувається у південному напрямку зі швидкістю 10-15 км/год: із Зони відчуження - в західні райони Київської області, а з північних районів Житомирської області - в напрямку міст Коростень та Житомир", - зазначив на онлайн-брифінгу 23 квітня директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

Зараз ви читаєте новину «Музикант створив відеоподяку українським пожежникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі