четвер, 25 серпня 2016 14:20

Музичні критики назвали Ivan Navi відкриттям проекту "Хіт-конвеєр" і нової української музики

Ivan Navi з піснею "Ти любиш музику" став фіналістом проекту "Хіт-конвеєр" і виступив на гала-концерті, який організував телеканал М2 на Співочому полі в Києві.

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Молодий виконавець, ім'я якого ототожнюють з новим витком розвитку української танцювальної музики, підкорив публіку експериментальним синглом в стилі tropical house і увійшов до ТОП-13 кращих виконавців конкурсу, участь в якому брали близько 600 артистів і музичних гуртів.

І хоча перемога в "Хіт-конвеєрі" в підсумку дісталася колективу з Івано-Франківська, критики, теле- та радіоексперти назвали Navi одним з головних відкриттів музичного проекту.

Автор: Прес-служба
 

Перемогу Navi пророкували навіть володарі першої премії конкурсу, а лідер гурту "Антитіла", член журі телепроекту Тарас Тополя називав Ivanа одним із своїх фаворитів. Також високо оцінив виступ артиста головний редактор порталу Cultprostir.ua і музичний критик Ігор Панасов, який зазначив на своїй сторінці Facebook:

"Я бы отдал победу Navi. Харизма, сильный и уверенный голос, пластичность, здоровый культурный бэкграунд, настоящая поп-музыкальная легкость и свежесть в звуке. Хочется, чтобы у него все было хорошо".

Виступ Navi на Співочому полі супроводжувався активною підтримкою глядачів, друзів та шанувальників артиста, які прийшли на концерт з величезними плакатами зі словами любові і підтримки для улюбленого виконавця.

"Ваша підтримка була відчутною і незабутньою! Продовжуємо створювати хвилі в сучасній українській музиці!" - Подякував шанувальникам Ivan Navi.

Нагадаємо, що дебютний кліп Navi на пісню "Такі молоді" побив рекорди українського YouTube і увійшов в топ-листи національних радіочартів.

Зараз ви читаєте новину «Музичні критики назвали Ivan Navi відкриттям проекту "Хіт-конвеєр" і нової української музики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі