середа, 02 березня 2011 12:40

Монро під'їдає за своєю кішкою

Монро під'їдає за своєю кішкою

Травесті-діва Монро почне співати.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua на святі Масляної.

"Зараз активно займаюсь вокалом. Ніяк не можу записати пісню на студії. Вона про те, що Монро — королева балу. Але співачкою бути не хочу. Співачка має співати, а я хочу розважати. Хоч в мене і є голос на дві октави, але на фоні Злати Огневич я бліда", - наголосила Монро.

Також травесті-діва додала, що планує написати книжку "33 золотих правила Монро".

"Це поради, типу не замовляти найдорожче блюдо в ресторані на першому побаченні, бо це жлобство. Треба сісти, і як каже Дар'я Донцова, писати по шість сторінок в день. За рік вийде 360 сторінок".

Також Монро поділилася своїм фірмовим рецептом млинців.

"У млинцях найголовніше начинка. Я люблю із оселедцем. Берете або оселедець або скумбрію холодного копчення. Додаєте туди картоплі вареної, можна яйце, мілко порубане. І все загортаєте. Це така альтернатива млинцям з сьомгою", - поділилась вона.

Травесті-діва розповіла, що вдома готує для своєї кішки.

"Варю їй рибу чи м'ясо і під'їдаю в неї. А більше їм по ресторанах. Можу поїсти у батьків, чи поїхати в гості або взагалі набрати щось на фуршеті", - зізналась Монро.

Зараз ви читаєте новину «Монро під'їдає за своєю кішкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі