субота, 15 червня 2019 11:06

Молодший на 14 років: Лорак "засвітила" нового коханця

Молодший на 14 років: Лорак "засвітила" нового коханця
Українська співачка Ані Лорак зустрічається з саунд-продюсером компанії Black Star Inc. 26-річним Єгором Глєбом. Фото - instagram.com/anilorak

Українська співачка 40-річна Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, опублікувала ніжне фото з саунд-продюсером компанії Black Star Inc. 26-річним Єгором Глєбом.

Знімком в обіймах нового обранця виконавиця поділилася в Instagram і підтвердила чутки про їхній роман.

"Доброго, теплого вечора!" - підписала фото Ані Лорак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак розкритикували за дивне вбрання

Думки шанувальників щодо нового обранця співачки розділилися. Одні вибір підтримують, інші виказали розчарування.

"Гарно виглядаєте", "Щастя вам", "А як же Лазарєв?", "Мурат симпатичніший буде", "Сподіваюся, не турок", "Краще Мурат, ніж цей малюк", – написали в коментарях.

Кілька років тому новий коханий Кароліни розірвав шлюб з популярною співачкою Тетяною Решетняк, відомою як TAYANNA. Вона землячка Ані Лорак - з Чернівців. Раніше писала для неї пісні. У Єгора і Тетяни різниця у віці 8 років. Вони одружилися, коли їй було 26, а йому - 18. Сімейне життя музикантів тривало 3 роки. Мають спільного сина 6-річного Даніеля. Співачка після розлучення зізналася, що колишній бив її та зраджував.

Зараз ви читаєте новину «Молодший на 14 років: Лорак "засвітила" нового коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі