вівторок, 02 листопада 2010 10:27

Могилевську дратують бажання її фанатів

Могилевську дратують бажання її фанатів

Українська співачка Наталка Могилевська розмістила у себе в ЖЖ пост про бажання прихильників, які часто зустрічаються і дратують. Список Могилевської складається с шести пунктів.

Фанати часто просять повернути архів блогу, на що співачка заспокоїла: "адміністратор вже займається, сподіваюся відновить".

Могилевській не подобається, що її прихильники вирішують конфлікти особистого характеру в блозі, тому співачка запропонувала робити це в "асьці", особистому ЖЖ або де інде.

Дратує артистку PR і самоPR будь-яких особистостей, проектів та подій.

"Коректним буде це робити на особистих блогах і на сайтах проектів та подій, де працюють фахівці з PR, для яких ваша інформація дійсно може бути корисною", - написала Могилевська.

Артистка також наголосила, що не варто обговорювати її приватне життя "зі знанням справи".

"Коректним буде, якщо припущення будуть висловлюватися виключно у формі припущень, а не в стверджувальній, оскільки достовірні і позитивні факти про себе можу знати тільки я", -написала співачка.

Могилевська підкреслила, що тепер її PR-менеджер буде видаляти пости, пов'язані з перерахованими пунктами.

"Хоча інколи не достовірні ваші пости додають мені настрою, і я б їх залишала просто заради розмаїтості", - написала артистка в блозі.

Крім того співачка вирішила залишати у себе в блозі анонімні коментарі.

Нагадаємо, раніше Могилевська писала в ЖЖ, що вона усім незадоволена і розмовляє з лялькою, яку їй подарували фанати.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Могилевську дратують бажання її фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі