четвер, 02 листопада 2017 14:57

Могилевська попросила 13-річну учасницю шоу "Голос.Діти-4" написати їй пісню
12

Фото: Прес-служба
Софія Лозіна

Вчора у бібліотеці "bOtaN" відбувся допрем'єрний прес-показ першого епізоду "Голосу. Діти-4", прем'єру якого можна буде побачити на телеканалі "1+1" вже цієї неділі, 5 листопада, о 21:00. В рамках показу креативний продюсер "Танців з зірками", "Голосу країни" та "Голосу.Діти" Володимир Завадюк розповів, чим дитячий вокальний проект буде дивувати глядачів у новому сезоні:

"Нова ера проекту. Крім того, що змінюється кількість учасників у команді тренерів, у проекті вперше використане подвійне крісло для тренерів, що було непросто з точки зору його виготовлення та драматургія. Буде конкуренція легендарної школи Наталі Могилевської та молодших артистів: MONATIK та гурту "Время и стекло". Музичний репертуар стане стильнішим, тому що це непросто вокальне шоу, а музична лабараторія, де створюються хіти. Це шоу мотивує і популяризує людські цінності. Для нас гордість працювати з компанією Talpa, правовласником формату, яка саме на території України випробувала багато іновацій у шоу, які розповсюджує у інших країнах", - говорить Володимир Завадюк.

У кастингу взяли участь більше трьох тисяч дітей, а після етапу "сліпих прослуховувань" до команди кожного з тренерів потрапить лише 12 учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська перемогла у "Танцях з зірками"

"Наш відділ нагадує детективну агенцію, яка займається пошуком унікальних голосів. Іноді ми помічаємо талановитих хлопчиків й дівчаток у рекламних роликах, а іноді знаходимо у маленьких регіональних творчих гуртках. Але в цілому, нам дуже приємно, що дітки з різних областей України та з-за кордону охоче беруть участь у кастингах, адже хочуть виступити саме на нашій сцені, оскільки відмічають високий рівень проекту", - сказала керівник відділу кастингу "Голосу.Діті-4" Катерина Шишкіна.

Вже впершому ефірі співачку та тренера проекту Наталю Могилевску підкорить 13-річна Софія Лозіна, яка не тільки проникливо виконує чужі пісні, а і пише власні. Текст та музика, які створила дівчинка настільки вразили суддів, що Наталя Могилевська попросила написати щось і для неї.

"Напиши мені пісню. Я дуже хочу мати у репертуарі гарну українську композицію", - сказала зірка учасниці.

Інший член журі, MONATIK, теж був у захваті від Софії, відзначивши недитячу глибину пісень дівчинки.

Також цієї неділі на сцену вийде зворушливий Іван Старіков, який приїхав за 2 тисячі кілометрів спеціально, щоб заспівати пісню Тіни Кароль, 13-річна Софія Лозіна, яка незважаючи на свій юний вік, вже є композитором та мріє стати всесвітньо відомим музикантом, 13-річна Вероніка Коваль, яка з 7 років ходить на кастинги "Голосу. Діти", перший дует в проекті "Налиснички" Дениса Довірака та Святослава Стефюка, а також 10-річна Данєлія Тулешова, яка лише після року занять вокалом може позмагатися у майстерності з дорослими вокалістами.

Ведучими "Голосу. Діти-4" стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська попросила 13-річну учасницю шоу "Голос.Діти-4" написати їй пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі