вівторок, 06 травня 2008 10:11

Модель Джесіка Біль перестала бути схожа на себе (ФОТО)

Недавно в ток-шоу на американському каналі Q100 в Атланті колишня модель і нинішня актриса Джесіка Біль повідала про те, як вона одурює настирливих папарацці.

За словами 26-річної дівчини, іноді увагу усюдисущих фотографів відволікають її подруги, а в інших випадках вона сама переодягається, повідомляє GossipGirls.

"Ми з подругами влаштовуємо справжні маневри, коли виходимо з будинку. Але я не можу про це говорити, щоб не видати свої секрети", - сказала Біль.

Проте мистецтво маскування не допомогло Джесіці в минулу п"ятницю, коли увечері вона прилетіла в аеропорт LaGuardia в Нью-Йорку їх Південної Кароліни, де вона зараз знімається в своєму новому фільмі Nailed.

Мабуть, через двогодинну затримку, втомлена актриса була не схожа на саму себе і вже абсолютно не схожа на ту Джесіку, яка стала власницею другого місця в квітневому списку найсексуальніших жінок в світі від журналу FHM, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Модель Джесіка Біль перестала бути схожа на себе (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі