четвер, 23 вересня 2010 12:22

Міша Бартон колупається в носі, а Памела Андерсон гризе нігті

Міша Бартон колупається в носі, а Памела Андерсон гризе нігті

Голлівудські зірки, які день і ніч перебувають під прицілом папараці, найчастіше виявляються в безглуздих ситуаціях через свої дивні звички.

Пишногруда зірка Памела Андерсон гризе нігті. Причому ця звичка сидить в ній настільки глибоко, що вона почала псувати власний манікюр прямо на модному показі своєї подруги.

Нагадаємо, недавно зірка вибрала найкрасивішу українку.

До всіх інших шкідливих звичок скандальної співачки Емі Уайнхаус (наркотики, алкоголь, лихослів"я, безладний секс і т.д.) можна додати ще одну: на своїх концертах зірка дуже любить плювати жуйкою зі сцени в зал для глядачів.

"За станом волосся Брітні можна відразу сказати, в якому вона настрої, - розповіли друзі співачки. - Коли у неї все гаразд - у неї відмінна зачіска. Але якщо в житті Брітні починаються проблеми, першим страждає її волосся. Вона починає його крутити , якось декілька разів навіть схопила ножиці й відрізала кілька пасм".

Днями Оуен Уілсон вибрався відпочити в заміський клуб, де він регулярно вправляється у грі в гольф. Коли йому захотілося сходити в туалет, він не потрудився знайти кабінку, а віддав перевагу зробити свої справи тут же, прямо біля клубної машинки з клюшками.

Шоковані вчинком зірки співробітники клубу розповіли журналістам, що така непристойна поведінка вже давно увійшла у актора в звичку, і він раз у раз зрошує елітне поле для гольфу, не соромлячись навколишніх, пише "Експрес-газета".

Голлівудська актриса Міша Бартон часто забуває про хороші манери, колупаючись з носа прямо на людях.

73-річний актор Джек Ніколсон - пристрасний курець. Він настільки зжився з цією звичкою, що не розлучається з сигаретою навіть купаючись у морі.

Дни.Ру

Зараз ви читаєте новину «Міша Бартон колупається в носі, а Памела Андерсон гризе нігті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі