пʼятниця, 25 вересня 2020 14:25

Минуло лише 2 місяці після заручин: Демі Ловато розлучилася з нареченим
5

Американська співачка та акторка 28-річна Демі Ловато розірвала стосунки з нареченим - актором 29-річним Максом Еріхом. Про це повідомляє Аssociated Press.

Демі Ловато і Макс Еріх постійно зізнавалися у коханні один одному в соціальних мережах та публікували спільні ніжні фото. А 23 липня пара оголосила про заручини. Та до весілля не дійшло.

Пара почала зустрічатися в березні
Фото: instagram.com/ddlovato
Пара почала зустрічатися в березні
Пара почала зустрічатися в березні
Пара почала зустрічатися в березні
Пара почала зустрічатися в березні

Як з'ясувалося, у стосунках зіркової пари не все було ідеально. Інсайдер запевняє, що однією з причин розриву стало те, що Еріх почав готуватися до поїздки в Атланту для роботи над проєктом, що не сподобалося дівчині. Співачка не хотіла, щоб наречений їхав без неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських у новому образі презентувала містичне lyric-відео на пісню Película

Пара свій розрив ще не прокоментувала.

Артистка Демі Ловато сказала "Так" 29-річному актору Максу Еріху. Про це співачка повідомила в своєму Instagram. Макс Еріх запросив дівчину на побачення на пляж Малібу. І в романтичній обстановці зробив коханій пропозицію руки і серця. Дівчина погодилася.

Зараз ви читаєте новину «Минуло лише 2 місяці після заручин: Демі Ловато розлучилася з нареченим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі