пʼятниця, 20 січня 2012 13:04

Міністр культури Кулиняк носить годинник за 70 тисяч гривень
5

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Міністр культури Михайло Кулиняк носить годинник майже за 70 тисяч гривень. Годинник швейцарського бренду Maurice Lacroix на руці міністра помітили на презентації фільму Михайла Іллєнка "Той, хто пройшов крізь вогонь" в столичному "Кінопалаці".

В інтернет-магазинах схожий годинник Maurice Lacroix з колекції Masterpiece Masterchrono коштує 60-70 тисяч грн. Має шкіряний ремінь та сапфірове скло. Корпус годинника зроблений з нержавіючої сталі. Має хронограф та підсвітку з люмінісцентними стрілками. Завдяки якісним металам та оздобленню годинник має 100-відсоткову водостійкість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький губернатор пропонував голодувальникам свій годинник, аби вони пішли додому

Швейцарська компанія Maurice Lacroix з 1975 року виготовляє годинники. У колекціях дизайнери надають перевагу класичному стилю: чорні, білі та срібні кольори. Однією з особливостей годинників Maurice Lacroix є спеціальне покриття з родію, яке надає корпусам не тільки високу стійкість до пошкоджень, але й холодний блиск. Компанія представляє свою продукцію в 45 країнах світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинник Джеймса Бонда продали з аукціону за $240 тисяч

Годинники цього бренду носять як українські так і міжнародні бізнесмени.

2011 року Михайло Кулиняк задекларував свої доходи. Загальна сума доходів за 2010 рік становила 1 мільйон 365 тисяч гривень. Причому міністр не вказав джерела доходів. Написав лише, що отримав 179 тисяч міністерської зарплати та шість тисяч матеріальної допомоги. Звідки взялися решта понад мільйон гривень – Кулиняк не зазначив.

Зараз ви читаєте новину «Міністр культури Кулиняк носить годинник за 70 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі