четвер, 10 квітня 2014 16:27

Мілу Куніс налякали історією про пологи
2

Ченінг Татум з дружиною Дженной
Фото: Reuters

Актор Ченнінг Татум розповів Мілі Куніс про принади батьківства.

Зірки презентували свій новий фільм "Схід Юпітера" і Татум дав волю ностальгії.

"Ченнінг думав, що він робить хорошу справу, коли схвильовано розповідав Мілі про те, як він і його дружина - актриса Дженна Деван, - повністю позбулися сну після народження в минулому році їх дочки Еверлі. Він мило описував, як вони щоночі кілька разів прокидався, щоб змінити памперси або погодувати дитину, і як його дружина набрала 17 кілограм під час вагітності. Після всього цього Міла аж зблідла!", - розповідають очевидці бесіди пари.

До Ченнінга не дійшло, що він зайшов занадто далеко, навіть коли він почав розповідати жахи про те, як він безпорадно спостерігав за жахливими болями Дженни під час пологів.

"Він сказав Мілі: "Я вибігав з пологового залу 4 рази! Ось чому чоловіки зазвичай не присутні при пологах". І тільки тоді Ченнінг зрозумів, що бліда Міла була просто в жаху від його розповідей.

"Він сказав:" о, Боже, я налякав тебе? Прости". А потім, намагаючись виправити ситуацію, додав: "Бути батьком - це просто чудово і неймовірно - не можу дочекатися, коли ти дізнаєшся це на своєму досвіді!", - розповіли очевидці розмови.

Зараз ви читаєте новину «Мілу Куніс налякали історією про пологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі