четвер, 23 квітня 2015 14:09

Міла Куніс у веселому відео вибачилась за викраденого курча

Міла Куніс у веселому відео вибачилась за викраденого курча

Міла Куніс разом зі своїм чоловіком Ештоном Катчером дала відповідь на всі звинувачення в крадіжці курки.

Міла та Ештон записали для Крістіни відео в жартівливому тоні. У процесі бесіди чоловік, дружина та їх приятелька обговорюють скандал, що розгорівся . У ході емоційної дискусії на підвищених тонах Міла вибачається перед українкою, у якої вона нібито вкрала курку, і зауважує, що фінансова компенсація тепер потрібна їй, бо вона подивилася жахливий кліп Крістіни, який вже точно завдав шкоди її очам і всьому тілу.

"Я хочу отримати п'ять тисяч доларів в якості компенсації за те, що я була змушена сісти і подивитися її кліп. Моє тіло болить. Мої очі болять. Вони навіть горять після побаченого! Це вимагає розплати ", - сказала Мила.

До речі, подружжя відзначили деяке нестикування фактів. Так, головним аргументом, який говорить на користь того, що ця історія фейк став вік. Ештон і Міла підрахували, що на момент крадіжки Крістіні було всього місяць зроду. Катчер тут же заявив, що якщо це була правда і вже в місячному віці українська дівчинка спокійно розмовляє, то вона найобдарована дитина в світі .

"Давай з'ясуємо ситуацію. Ти вкрала курку у дитини, якій був від народження всього місяць ?! І ця дитина ще й говорив з тобою ?! - Непідробно дивується Катчер. - Мало того, що їй на той момент був один місяць, так вона ще й розмовляти вміла англійською, живучи в Україні. Та це найрозумніший дитина, яку я коли-небудь знав! "

Після Міла все-таки принесла вибачення Крістіні, але зазначила, що таким чином вона лише підіграла жертві крадіжки, тому як насправді такої історії в її житті не відбувалося. До речі, зараз ім'я Крістіни Каро стало одним з найбільш запитуваних в Гуглі.

Нагадаємо, вчора західні таблоїди підірвала новина про те, що актриса Міла Куніс вкрала курчата у своєї подруги дитинства, коли ще проживала в Україні. Крістіна Каро - та сама обікрадена нещасна дівчина, стверджувала, що Куніс привласнила собі курча по кличці "Собачка" і ця втрата стала таким великим емоційним потрясінням для Каро, що тепер, через 25 років після події, вона вимагає 5000 доларів компенсації.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс у веселому відео вибачилась за викраденого курча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі