понеділок, 27 травня 2019 01:35

"Ми оголюємося найкрасивіше" - пікантні фото танцівниць паризького кабаре
25

Crazy Horse - знамените паризьке кабаре, засноване в 1951 році. Про жорсткий відбір учасниць для шоу в кабаре ходять легенди. Вибирати танцівниць за стандартом з самого початку наполіг його творець Алан Бернарден. Дівчата повинні володіти "фірмовим" набором зовнішніх даних - їх зріст має бути від 168 до 172 сантиметрів (в більшості кабаре набирають дівчат від 175 см), тільки природна краса, ніякої пластики, певний тип обличчя, форма і об'єм грудей, гладка шкіра (усі вистави побудовані на грі світла, він повинен ідеально відбиватися на шкірі учасниць), хореографічна і гімнастична підготовка і обов'язковий прогин в спині в стилі "crazy horse".

Кабаре Крейзі Хорс - царство музики, танцю, світла, красивих жінок і оголених тіл.  Танцювальні номери шоу-програми можуть бути груповими та сольними.  У деяких номерах артистки з'являються на сцені в красивих костюмах, і ось вже через кілька миттєвостей в партер, згідно класичних традицій кабаре і еротичних шоу, летять туфлі, сукні, панчохи і рукавички, дівчат, які оголюються прямо на сцені.
Інші номери надзвичайно сміливі: танцівниці на сцені повністю голі, їх «одягає» лише серпанок майстерно підібраного світла.
Усі шоу Crazy Horse складаються з номерів, кожен з яких - це не просто десяток оголених танцівниць, які граційно виконують танець, а закінчена історія, наповнена гротеском, гумором і драмою.  При цьому все дійство супроводжується ретельно підібраною музикою, шикарними костюмами і декораціями.
Візуальні ефекти досягаються завдяки грі світла і кольорових фільтрів, які побудовані так, що складно зрозуміти, де закінчується ніжна шкіра танцівниць і починаються світлові ефекти.
Кажуть, виникненню Crazy Horse в тому вигляді, який існує зараз, треба дякувати одній з артисток шоу Лілі Ніагарі, яка володіла шкірою кольору парного молока.  Одного разу, поставивши кольорове скло в проектор, Бернарден виявив, як химерно лягають промені на жіночні форми Лілі і став пробувати грати з цим відкриттям.  Так оптичне мистецтво, оп-арт, з'єдналося з еротичним танцем і дало небувалий ефект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стриптиз і непристойні жести: найгучніші скандали і курйози в історії Каннського фестивалю

Зараз ви читаєте новину «"Ми оголюємося найкрасивіше" - пікантні фото танцівниць паризького кабаре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі