понеділок, 18 січня 2021 12:00

Метт Деймон зіграє в новому блокбастері Marvel

Метт Деймон зіграє в новому блокбастері Marvel
Деймон проведе на карантині в Австралії 2 тижні. Фото: Reuters

50-річний Метт Деймон приєднався до акторського складу майбутнього блокбастера "Тор: любов і грім". Він прибув на зйомки до Сіднея.

Деймон проведе на карантині в Австралії 2 тижні. Також на карантині вже перебувають його зіркові колеги Кріс Пратт та Тесса Томпсон. Наталі Портман перебуває в країні з вересня, пише CNET.

"Я радий, що я і моя сім'я зможемо називати Австралію домом протягом наступних кількох місяців. Австралійські знімальні групи всесвітньо відомі своїм професіоналізмом, і з ними приємно працювати, тому 14 днів карантину того варті", - сказав Деймон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали список найкращих фільмів 2020 року

"Тор: любов і грім" режисера Тайка Вайтіті вийде 6 травня 2022 року. Головною героїнею стане Джейн Фостер, кохана Тора. Цього разу чарівний молот разом із магічними здібностями дістануться їй.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Marvel анонсувала дати виходу найочікуваніших проєктів та показала трейлери нових серіалів

У фільмі "Тор: любов і грім" з'явиться перший бісексуальний персонаж кіновсесвіту Marvel. Це героїня стрічки Валькірія у виконанні Тесси Томпсон.

Зараз ви читаєте новину «Метт Деймон зіграє в новому блокбастері Marvel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі