пʼятниця, 10 лютого 2017 14:23

Метт Деймон вмовляв Джорджа Клуні не розповідати нікому про вагітність дружини

Метт Деймон вмовляв Джорджа Клуні не розповідати нікому про вагітність дружини
Reuters

55-річний Джордж Клуні і його 39-річна дружина Амаль чекають дитину. Актор Метт Деймон, якого з Клуні пов'язує міцна багаторічна дружба розповів про батьківство друга.

В інтерв'ю виданню ET Canada Метт розповів, як вперше дізнався про прийдешнє поповнення в родині Клуні, а також зізнався, що йому довелося умовляти Джорджа не розповідати про вагітність Амаль пресі деякий час:

"Минулої осені я працював разом з Джорджем. Одного разу на знімальному майданчику він відвів мене у бік і розповів, що вони чекають дитину. Я так за нього зрадів, що розплакався. Я запитав, на якому Амаль терміні, і він відповів, що на восьмому тижні. Після цього я переконав Джорджа, щоб він нікому і нічого поки не розповідав і пам'ятав про правило 12 тижнів. Ще через чотири тижні я поцікавився, як справи, і він відповів, що у них все добре ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Амаль Клуні народить двійню влітку

Під час інтерв'ю Метт також висловив думку, що Амаль і Джордж Клуні будуть прекрасними батьками, в чому Деймон анітрохи не сумнівається:

"Вони чудові люди і вони будуть прекрасними батьками. Але це буде непросто - коли буде плакати одна дитина, буде прокидатися і друга. Але Джордж і так спить мало, так що з ним все буде нормально", - розповів Метт Деймон і додав:

"Я дуже радий за нього. Вона дивовижна жінка. Він завжди виграє джекпот. Вони стануть чудовими батьками. Їх діти будуть щасливчиками".

Вперше чутки про те, що Амаль і Джордж Клуні готуються до народження дитини, з'явилися ще пару тижнів тому. Вчора інформація підтвердилася, і також стало відомо, що пара чекає близнюків, які повинні з'явитися на світло в червні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Метт Деймон вмовляв Джорджа Клуні не розповідати нікому про вагітність дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі