вівторок, 24 червня 2008 13:19

Мессі закохався в "аргентинську Памелу Андерсон" (ФОТО)

Аргентинський легіонер "Барселони" Ліонель Мессі став черговою жертвою своєї співвітчизниці - Лусіани Саласар. Молодий футболіст безтямно закохався в "аргентинську Памелу Андерсон", як називають цю пані на батьківщині. За словами Мессі, він готовий померти за свою нову пасію, повідомляє Газета.Ру.

Пристрасть до футболу у Лусіани прокинулася відносно недавно. Раніше вона обожнювала теніс, вірніше, тенісистів. І в обіймах пишногрудої красуні (бюст Саласар - 97 см), встигли побувати багато латиноамериканських майстрів ракетки, серед яких Марсело Ріос, Гастон Гаудіо, Ніколас Массу, Фернандо Гонсалес.

Але всі її романи так ні до чого не приводили. І одного прекрасного дня вона вирішила перемкнути свою увагу на футбол. Для цього Лусіана познайомилася з аргентинським футбольним агентом Густаво Маскарді і ось тепер це знайомство принесло результат.

В її обійми потрапила висхідна зірка світового футболу Ліонель Мессі, якого так зачарували "верхні 97", що він тут же заявив, що незважаючи на те, що його кохана старша на 7 років, він готовий померти за неї.

Зараз ви читаєте новину «Мессі закохався в "аргентинську Памелу Андерсон" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі