вівторок, 14 січня 2020 13:16

Мерилін Монро вийшла заміж за бейсболіста

Мерилін Монро вийшла заміж за бейсболіста
Шлюб Мерилін Монро і Джо Ді Маджо тривав 274 дні. Фото: New York Post

Американська акторка Мерилін Монро вийшла заміж за старшого на 12 років бейсболіста Джо Ді Маджо 14 січня 1954-го.

Роман зірки бейсболу і Монро тривав два роки. Вони не афішували стосунків. Запланували весілля у Сан-Франциско. Мерилін обмовилася про це комусь на знімальному майданчику. Інформацію продали пресі. У день весілля "Сан-Франциско Сіті Холл" оточили журналісти й фанати.
У весільну подорож пара поїхала в Японію. Там попросили акторку виступити перед американськими солдатами в Кореї. Це не сподобалося Джо. У США він дратувався через відверті фотографії дружини. Під час зйомки відомої сцени фільму "Сверблячка сьомого року", де в Монро підіймається сукня, Ді Маджо лютував.
Шлюб протривав 274 дні. У документах на розлучення Монро писала про психологічний тиск з боку чоловіка. За два роки вона вийшла за драматурга Артура Міллера. Цей шлюб розпався через п'ять років. Після другого розлучення Мерилін лягла у психіатричну клініку. Там її провідував перший чоловік. Джо таємно вивіз її відпочити у тренувальний табір. Попри чутки пара знову не зійшлася. Обоє говорили, що вони добрі друзі.
36-річна Мерилін Монро померла від передозування наркотиків 5 серпня 1962 року. Похорон влаштував Ді Маджо. Він помер 1999-го. До кінця свого життя кілька разів на тиждень відправляв на могилу колишньої дружини в Лос-Анджелес букети троянд.

Невідомі знімки вагітної акторки Мерилін Монро з'явились у Мережі. Фото зробила подруга зірки Фріда Хул.

Зараз ви читаєте новину «Мерилін Монро вийшла заміж за бейсболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі