пʼятниця, 29 жовтня 2010 16:07

Мерайя Кері народить навесні первістка

Мерайя Кері народить навесні первістка

В четвер, 28 жовтня, знаменита американська поп-співачка Мерайя Кері в телевізійному інтерв'ю каналу Access Hollywood підтвердила чутки про те, що вона вагітна. Співачка сказала, що вони з чоловіком Ніком Кенноном чекають на появу дитини навесні наступного року.

Кері та темношкірий актор і телеведучий Нік Кеннон одружилися в 2008-му році. Незабаром після весілля на Багамах у Мерайі був викидень. Подружжя має намір прикласти максимум зусиль, щоб цього разу вагітність пройшла без ускладнень. Очевидно, швидке відіб'ється на гастрольному графіку Мерайі протягом найближчого року.

Мерайя Кері сказала, що стать майбутньої дитини поки не визначалась, але, за словами Ніка, ім'я первістку вже придумано.

Чутки про вагітність Мерайі розповсюдилися після випадкової обмовки актриси Тенді Ньютон, яка в ток-шоу The View висловила припущення про те, що Кері "в цікавому стані".

Перший шлюб Мерайі Кері з продюсером Тоні Моттолом в 1998 році закінчився розлученням, дітей у них не було. У березні 2010 року Мерайі виповнилось 40 років. Нік на 10 років молодший за дружину, в жовтні він відсвяткував 30-річний ювілей.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері народить навесні первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі