понеділок, 30 вересня 2013 14:03

Меладзе розповів про велике грузинське весілля солістки "А-Студіо"

Автор: фото:p-povod.ru
 

Днями співак Валерій Меладзе розповів деяк подробиці з весілля співачки Кеті Топурія. Валерія Меладзе запросили у якості гостя на свято, але він повідомив у передачі "Світське життя" на 1+1, про те, що ледь не став тамадою.

"Кеті вона дуже світла, вона дуже хороша людина. І в ній є щось таке в душі, щось дитяче, ясна річ грузинка і навіть, якби вона не була грузинкою, але вона була б дуже хорошою людиною, я б теж прийшов до неї на весілля. Але там дійсно було досить багато грузинів, знайомих моїх і не дуже знайомих, але з весілля вони тепер мої знайомі, бо подружилися, побраталися, тому що випивали разом, бо був гарний привід ", - ділиться враженнями від свята співак.

"У нас за столом був я грузин і ще один і він мене призначив тамадою і я вів стіл, хоча весілля вів Максим Галкін, я відпочивав тому, що він це робив чудово, він говорив на трьох мовах, як мінімум, в тому числі і на грузинській, і це було кумедно і, до речі, досить непогано", - розповідає Меладзе.

Також співак сказав декілька слів і про власного брата, Костянтина, який зараз займається проектом "Хочу у ВІА Гру".

"Костя дивна, насправді, в цьому плані шляхетна людина, бо я в цьому плані набагато більше переживав, я обурювався, як же так, вони більше восьми-дев'яти місяців не були, їх розкрутили, зняли пару кліпів з ними і раптом вони пішли в автономне плавання. Костя каже: ну, якщо вони захочуть, то вони можуть йти. Можна змусити працювати, пиляти, свердлити або щось ще, і то неправильно, а виходити на сцену неможливо змусити і Костя це прекрасно розуміє".- сказал співак.



Зараз ви читаєте новину «Меладзе розповів про велике грузинське весілля солістки "А-Студіо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі