пʼятниця, 18 вересня 2009 18:03

Меладзе розповів про свого 6-річного позашлюбного сина

Меладзе розповів про свого 6-річного позашлюбного сина

Валерій Меладзе, який нещодавно розлучився з дружиною після 20 років шлюбу, зізнався, що у нього є 6-річний позашлюбний син.

Валерій Меладзе довгий час після розлучення утримувався від коментарів з приводу особистого життя, але раптом вирішив розповісти про те, що сталось: "Я мовчу не тому, що намагаюся втекти від реальності, - зізнався виконавець, - просто, на мій погляд, особисте життя має залишатися особистим навіть у публічної людини".

У пресі вже обговорювалося, що можливою причиною розриву Валерія з дружиною Іриною став його зв"язок з солісткою "ВІА Гри" Альбіною Джанабаєвою, яка раніше працювала в групі самого Меладзе в ролі бек-вокалістки. Валерію навіть приписували батьківство дитини співачки, але ніхто не чекав, що після стількох років мовчання співак оголосить, що у нього дійсно є 6-річний син.

"Так, у мене є син. Про це моя дружина дізналася від мене достатньо давно. І в тому, що це мій син, у мене немає жодних сумнівів. У графі "батько" в свідоцтві про народження у нього стоїть моє ім"я. І ніяка генетична експертиза батьківства мені не потрібна. Я не хочу, щоб через обговорення подробиць нашого особистого життя в пресі на сина лягла хоч якась тінь. Через рік він піде до школи, де у нього можуть виникнути проблеми у стосунках з однолітками. Діти не повинні відповідати за вчинки своїх батьків. За свої вчинки я відповім сам", - сказав Валерій Меладзе.

Як відомо, в шлюбі Валерія з Іриною народилося три дочки - Інга, Соня і Аріна. Старша дочка Інга вчиться в Англії і вже наступного року поступатиме до інституту. Її майбутня професія не буде пов"язана з музикою. Середню дочку Соню Валерій вважає своїм другом і компаньйоном. На літні гастролі півднем Росії він завжди бере її з собою. Молодша дочка серед інших захоплень віддає перевагу музиці.

Відомо, що Валерій Меладзе зараз живе один. За словами шоумена Отара Кушанашвілі, з Альбіною у співака зараз складні стосунки, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Меладзе розповів про свого 6-річного позашлюбного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі