середа, 24 березня 2010 17:25

Меладзе поставив хрест на кар"єрі Насті Приходько

Меладзе поставив хрест на кар"єрі Насті Приходько

46-річний композитор Костянтин Меладзе, вважає, що творчість української артистки Анастасії Приходько зараз нічим особливо не примітна.

"Настя Приходько сто років вже не мій проект, відразу ж після "Євробачення" ми припинили роботу. Я працював з нею за ініціативою Першого каналу. Відносини з цим каналом і з "Фабрикою зірок 7" у мене закінчилися цього літа", - заявив продюсер.

"Зараз ніякої ініціативи в її сторону у мене немає, я взагалі не знаю, хто у неї продюсер. Зараз у неї такий же продюсер, як я - фізик-теоретик. За великим рахунком мені нецікава її творча доля, з часів "Євробачення" я не чув жодної її нової пісні", - підкреслив Меладзе.

Зараз всі сили продюсера і композитора направлені на розвиток творчості групи "ВІА Гра", яких він називає театральною трупою з новими учасниками. А ось у Насті Приходько Меладзе не бачить майбутнього, йому здається, що нічим цікавим вона не зможе здивувати свою публіку.

Раніше сама Приходько говорила, що готова залишити естраду і стати зразковою домогосподаркою і люблячою дружиною.

"Пропрацювавши три роки, я зрозуміла, що жінка все-таки народжена, щоб стати матір"ю, - заявила Приходько. - Я вирішила, що мені потрібні сім"я, чоловік, діти. Взагалі-то мамою я планувала стати років в 35. Трапилося раніше, але всупереч пересудам ця вагітність запланована".

NEWSmusic.ru

Зараз ви читаєте новину «Меладзе поставив хрест на кар"єрі Насті Приходько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі