пʼятниця, 09 липня 2010 10:23

Меган Фокс вийшла заміж без взуття (ФОТО)
5

Вчора в Інтернеті з'явилися знімки з весілля голлівудського секс-символу Меган Фокс та її коханого Брайана Остіна Гріна. На фотографіях Меган предстає в кутюрній сукні від Armani Prive з довгим шлейфом і ще більш вражаючої довжини фатою. У руках актриса тримає букет з білих гарденій і троянд. Віддаючи дань місцевим традиціям, наречений з нареченою були під час церемонії босоніж.

Свідком на церемонії, що пройшла 24-го червня на одному з піщаних пляжів на Гаваях, виступив син Брайана - восьмилітній Кассіус. Він та його батько чекали на наречену на піску біля берега.

Обряд одруження здійснив місцевий гавайський священик.

За деякими даними, навіть батько Меган дізнався про зміни в особистому житті дочки тільки після церемонії. Актриса відправила йому фото, зняте на телефон. Франклін Фокс сказав, що він поняття не мав про те, що Меган збиралася вийти заміж за Брайана Остіна.

"Меган подзвонила мені після церемонії і потім прислала їхню з Брайаном фотографію зі свого iPhone", - зізнався Франклін.

Він стверджував, що дочка виглядала дуже щасливою.

"Я радий за неї, - сказав батько Меган. - Я знайомий з Брайаном, і я думаю, що він хороший хлопець. Сподіваюся, що вони будуть щасливі".

З чуток, скороспішне весілля відбулося внаслідок відчайдушного бажання зірки мати дитину.

"Меган - дуже земна дівчина, вона просто знемагає від бажання стати матір"ю останнім часом. Не здивуюся, якщо найближчим часом вона оголосить про свою вагітність, - повідомило виданню National Enquirer magazine близьке до актриси джерело. - Саме з цієї причини Фокс вирішила зв"язати себе узами шлюбу".

Зазначимо, це перший шлюб для обох, хоча у Гріна є восьмирічний син від тривалих стосунків з актрисою Ваннесою Марсіл.

Kleo.ru, Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс вийшла заміж без взуття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі