понеділок, 07 квітня 2014 16:27

Медкомісія не пустила Дмитра Ступку в армію

Автор: kino-teatr.ru
 

Дмитро Ступка та Катерина Литвиненко планували весілля на одному з теле-шоу, але проект закрили через подій в Україні і весілля не відбулось. Не дивлячись на це пара переконана, що долю не обминеш. Про це Дмитро Ступка розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Якщо не буде війни, якщо все буде нормально, то весілля буде, чому бути того не уникнути". - говорить Дмитро Ступка.

Сама наречена, Катерина Литвиненко говорить що хоче на власне весілля придбати оригінальну сукню.

"Я думаю це щось незвичне, нестандартне, навіть не біле, не червона сукня або інший відтінок, мені не подобається біла сукня", - сказала дівчина.

На запитання, чи був Дмитро Ступка вже у військкоматі, актор відповів, що був, але у армії не служив, адже служить у театрі.

"Всюди був, відзначився, мене взяли у запас, якщо потрібно буде, то вперед, - говорить Дмитро Стпука, - Я пройшов медкомісію, мені дали приписний, потім прийшов отримав військовий квиток - це все. Може у мене косолапість, медкомісія сказала, що я не проходжу, мене не беруть. Це якось само собою сталося, але якщо треба, то без питань".

Зараз ви читаєте новину «Медкомісія не пустила Дмитра Ступку в армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі