четвер, 17 травня 2007 16:57

Матір 13-ти дітей має талію як у моделі (ФОТО)

Звичайні матері, як правило, швидко набирають вагу після пологів. Зіркові ж матері, такі як Ліз Херлі, Вікторія Бекхем та Джеррі Хеллівел не дозволяють собі гладшати завдяки цілій армії персональних тренерів та дієтологів. Проте британка Джоанна Вотсон стверджує, що не дотримується жодних спеціальних режимів, хіба що має доглядати за своєю немалою сім"єю.

36-річна Джоанна (її зріст 157 см) важить 59 кг і має 58 см у талії, незважаючи на тринадцятеро дітей, яких вона народила. І зараз вона вагітна знову.

Вона та її чоловік Джон, водій за професією, доглядають за численними дітьми у будиночку з чотирма спальнями в місті Гернсі.

Наступна вагітність нітрохи не лякає місіс Вотсон: "Я б не бажала іншого життя. Моє життя - це моя родина. Ми обидва хочемо ще дитину. Я була вагітна стільки разів, що відчуваю, як мені бракує черевця".

Завжди, відтоді, коли Джоанна вперше народила доньку Наташу 18 років тому, це черевце швидко зникало. Вона говорить, що протягом вагітностей ніколи не сиділа на дієтах, і навіть зловживала сендвічами та чіпсами.

Її діти - це 16-річний Бредлі, 15-річна Шаніс, 11-річна Марія, 10-річна Джорджия, 8-річна Кетлін, 7-річна Брітані, 6-річна Фебріана, 4-річний Чарлі, 3-річна Лілі-Арна, 2-річні Нерілі та Джейд, однорічний Армані. Крім того, в пари народилася Августіна, проте, через передчасні пологи, вона померла, повідомляє The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Матір 13-ти дітей має талію як у моделі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі