понеділок, 25 жовтня 2010 17:26

Маші Єфросиніній приклеїли волосся як у Монро (ФОТО)

Заради шоу "Україна сльозам не вірить" українська телеведуча Маша Єфросиніна пішла на експеримент. Маша з'явилися перед камерами в рожевій сукні і з зачіскою, як у Мерлін Монро.

За словами стилістів "Нового каналу" Маша відверто переживала, адже білі локони і рожевий колір сукні йдуть у розріз із зовнішністю високої брюнетки і з її характером.

"Маша максимально не комфортно почувається в білому кольорі. Її натуральний колір волосся - темний, у неї риси обличчя брюнетки, а найголовніше - вона не відчуває себе блондинкою", - розповів стиліст по волоссю Ігор Ломов.

Для Єфросиніної підібрали нестандартну перуку.

"Це дуже дорогий виріб, який шиється індивідуально, під людину. Перука кріпиться за спеціальною технологією і виглядає максимально природно", - розповів Ломов.

Над волоссям Ігор "чаклував" близько трьох годин, але коли Маша вийшла з гримерки, її не одразу впізнали. Коли телеведуча з'явилася на сцені з білими кучерями, під час рекламної паузи їй почали телефонувати близькі. І кожен запитував: "Ти перефарбувалася?!".

"Адміністратори пробігали повз зі словами: "Де Маша?!", І тільки коли вона поверталася, впізнавали її. Навряд чи Маша коли-небудь перефарбує волосся в світлий колір" - розповів стиліст.

Нагадаємо, на початку року Маша Єфросиніна кардинально змінила стиль. Вона зістригла своє пишне волосся і чубчик.

"Новий канал"

Зараз ви читаєте новину «Маші Єфросиніній приклеїли волосся як у Монро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі