середа, 18 вересня 2013 13:11

Маша Собко у новому кліпі показала струнку фігуру та багато золота
17

Фото: фото надані піар-службою Маші Собко

Співачка Маша Собко відзняла новий кліп в одному із шопінг-молів столиці. На зйомках її обливали холодною водою та закидували димовими шашками. Співачка також приміряла новий образ — висока зачіска, золотистий та чорні боді, та багато прикрас.

"Випадкова зустріч з молодим композитором перевернула все з ніг на голову. Бо ми спочатку планувалися зйомки на іншу пісню, але почули "За тобою" зрозуміли, що це саме та "нова хвиля", якої так не вистачало. Від цієї музики народилися нові настрої, локації в кліпі, трюки, образи та костюми", - відзначає Собко.

Зйомки почали о четвертій ранку. Біля басейнів на Машу вилили шість відер крижаної води. Потім команда перейшла в зону паркування і затінила весь простір різнокольоровими димовими шашками і пилом. Під вечір знімальна група знімала біля акваріума, де на очах в покупців Маша ганяла на мотоциклах. В кліпі також битимуться вітрини та ганятимуть машини по поверхах шопінг-моллу. Але цей процес глядачу не показали.

Кліп презентують всередині жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко у новому кліпі показала струнку фігуру та багато золота ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі