середа, 11 травня 2011 12:18

Маша Собко не отримала обіцяну роль в кіно від "Нового каналу"

Маша Собко не отримала обіцяну роль в кіно від "Нового каналу"

Співачці Маші Собко, яка посіла третє місце в шоу "Україна сльозам не вірить", поки не дали обіцяну конкурсом роль в музичному мюзиклі "Ластівчине гніздо".

"Це питання не до Костянтина Меладзе. Він лише композитор. А за всі грошові забезпечення відповідає керівництво "Нового каналу". Ми дзвонили Олексію Гончаренко (продюсер телепроекту "Україна сльозам не вірить" - ред.). Він чомусь подумав, що ми з ним некоректно розмовляємо. Хоча розмова була спокійна. Направив нас до Ірини Лисенко. Та каже, що всі питання до Гончаренка", - поділилась співачка.

Невдовзі вияснилося, що зйомки мюзиклу вже розпочаті.

"Зйомки йдуть, але без нашої участі. Потім нам передзвонили із "Нового каналу" і кажуть: "Ну, можливо, ми подумаємо, яку роль і в яких епізодах вам виділити". А сертифікат в нас он на стіні висить. Але ми нікого не хочемо ображати, бо в шоу-бізнесі всі одне з одним дружать", - зазначила Маша Собко, яка цьогоріч представлятиме Україну на "Новій хвилі".

Володимир Кожевніков, який посів перше місце в шоу, отримав в подарунок машину "Mazda CX-7".

"Кожевніков, як громадянин Латвії, не міг продати машину в Україні. Для цього йому терміново необхідно було оформлювати прописку. І були відведені часові терміни, протягом яких він мав це зробити. Добре, що мій тато допоміг йому в цьому. Мені здається, що на це було розраховано", - підкреслила Собко.

Саша Єгорова, донька телеведучої Сніжани Єгорової на "Україна сльозам не вірить" посіла друге місце.

"Вона веде якусь передачу на телебаченні. І це тому, що Сніжана прийшла і почала сваритися", - відмітила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко не отримала обіцяну роль в кіно від "Нового каналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі