субота, 16 березня 2019 14:56

Maruv отримала склянкою в ніс

Maruv отримала склянкою в ніс
Maruv отримала перемогу на Національному відборі на Євробачення-2019. ФОТО: twitter.com

Переможниця Національного відбору на Євробачення-2019 Ганна Корсун, яка виступає під псевдонімом Maruv, розповіла про бурхливі студентські роки. У юності співачка мала проблеми з правоохоронними органами й навіть отримала в бійці травму носа.

"Кожна друга моя паті в студентські роки була безбашеною, чадною. Ми спускалися по пиво з другого поверху по газовій трубі. Але одного разу це плачевно закінчилося. Опиняємося внизу, а там – оп, сюрприз: міліцейський патруль. Щоб не склали протокол, ми від міліціонерів тікали", – розповіла Корсун в інтерв'ю виданню iod.media.

У 17 років співачка втрапила в неприємну історію з аферистами.

"Це було в клубі. Я сиділа, дівчинка залишила біля мене сумку й пішла. А потім прийшла й каже: де моя сумка? І прийшла з якимсь чуваком. Це зараз я розумію, що це була афера. А тоді мені було 17 років, я не зрозуміла, що відбувається. Я тільки приїхала з Павлограда, у нас там взагалі клубів не було. І вона мені склянкою розбила ніс. Я викликала поліцію, але вони так і не знайшли її", –поділилася Корсун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери назвали переможця Євробачення-2019

Україна не братиме участі в Євробаченні. Так вирішила Національна суспільна телерадіокомпанія. Представляти країну на пісенному конкурсі мала 27-річна Ганна Корсун, яка виступає під творчим псевдонімом Maruv. Однак після тривалих переговорів підписувати договір із НСТУ співачка відмовилася. Назвала умови контракту кабальними.

Зараз ви читаєте новину «Maruv отримала склянкою в ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі