понеділок, 12 червня 2017 15:45

Марія Яремчук у купальнику прикрасила обкладинку журналу
4

Марія Яремчук
Марія Яремчук
Марія Яремчук
Марія Яремчук

Співачка Марія Яремчук прикрасила червневий номер журналу "Караван історій". У літній фотосесії співачка приміряла сміливий образ, створений відомим українським стилістом Сонею Солтес. На обкладинці Марія з'явилася в незвичайному купальнику з луски.

У відвертому інтерв'ю виданню артистка поділилася історіями про хуліганське дитинство, а також розповіла чому віддає перевагу чоловічому товариству і кого називає найкращою подругою.

"У молодших класах я поводила себе, як хлопчисько. У школі і на вулиці дружила винятково з хлопчиками - разом ми тероризували всіх дівчат! Я могла залізти до сусідів, зірвати їхню малину і продати її. Або одного разу, пам'ятаю, знайшла на горищі нашого будинку скарбничку з карбованцями. Купила на п'ять карбованців мішок насіння. Потім ходила вулицею, як дон Корлеоне, і роздавала їх усім охочим. Я була шибеником", - сказала Яремчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марію Яремчук насильно видали заміж в новій історичній драмі

"Я завжди відчувала себе обмеженою. Ось є тато, і є я. Поруч. Я пишу пісні, виконую їх - і після мого концерту до мене підходять люди і кажуть: "Боже! Ось ваш батько..." І це було б дуже приємно, якби я не була співачкою. Я розумію, що тільки зараз починаю скидати із себе залізні ланцюги, які на мене повісило моє прізвище і суспільство. Тільки зараз я починаю розкриватися. Все, що я робила до цього моменту, зроблене через призму мого бажання сказати всім, що я не частина чого-небудь. Що я - цілісна одиниця", - сказала Яремчук.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук у купальнику прикрасила обкладинку журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі