понеділок, 09 червня 2008 08:47

Марина Александрова таємно вийшла заміж (ФОТО)

Зобразивши любов грибоєдовських Софії і Чацького, актори через буквально півроку узаконили і свою власну

Одна з найкрасивіших російських актрис, 26-річна Марина Александрова, вибула із списку завидних наречених. В суботу вона стала офіційною дружиною актора Івана Стебунова.

Церемонію одруження в атмосфері суворої секретності провели в Грибоєдовському загсі Москви.

На церемонію обміну кільцями закохані запросили тільки найближчих. У присутності всього 6 людей Марина поставила свій підпис на офіційному документі, підтверджуючому те, що з цього дня вона офіційно є дружиною Івана. Спеціально для зіркової пари в загсі був заброньований VIP-зал. Відразу після церемонії, що зайняла всього 15 хвилин, пара відправилася за місто.

У підмосковному ресторані, орендованому спеціально заради урочистої події, разом з молодятами зібралися і найближчі друзі закоханих. Серед них - Тетяна Арно, Андрій Чадов з подругою Світланою Светіковою, його брат Олексій з Агнією Дітковскіте, Михайло Єфремов з дружиною, 34-річною Софією, і дворічною Надійкою. До речі, чадо Єфремових було єдиною дитиною на весіллі. Михайло ж, по своєму звичаю, не упустив можливості прикластися до келиха. В результаті, коли далеко за північ дружина Єфремова запропонувала поїхати додому, зіславшись на втому їхньої маленької дочки, Михайло пропозицію відкинув і залишився продовжувати банкет, пише Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Марина Александрова таємно вийшла заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі