пʼятниця, 14 листопада 2008 08:47

Марат Сафін таємно закоханий в солістку "ВІА Гри" (ФОТО)

Марат Сафін любить розбивати ракетки і жіночі серця. Про те, що він тенісист, в "тусовці" може бути і не знають, а ось про те, що він "Дон Жуан" хоч куди - всі обізнані на 100%. Проте, останнім часом Сафіна помічають виключно з однією подругою.


Солістка "Блєстящіх" Настя Осіпова - ось хто, здавалося, змогла навіки підкорити тенісиста. Марат виступив на Кубку Кремля під пильним поглядом своєї музи - "Сам від себе такого не чекав", - признавався Сафін. "Я щаслива з Маратом" - розповідала співачка.

Проте, як пише "КП в Україні", з достовірних джерел стало відомо, що Сафін тайком залицяється до солістки групи "ВІА Гра" Меседи Багаудінової . "Меседа давно подобається Марату. Вона йому нагадує його колишню дівчину Дашу Жукову, - поділилися друзі спортсмена.


Кажуть, що Меседа поки в роздумах. Красуня дуже боїться, що стане лише черговим рядком в донжуанському списку тенісиста.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Марат Сафін таємно закоханий в солістку "ВІА Гри" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі