понеділок, 31 травня 2021 18:24

MamaRika в леопардовій сукні обміркувала сексуальність вагітності
5

Артистка 32-річна MamaRika розповіла, що вважає вагітних сексуальними. Вона зізналася, що їй подобаються зміни, які відбуваються зараз з її тілом.

Співачка також поділилася пікантними фото. На знімках, опублікованих в Instagram, зірка позувала в леопардовому вбранні.

Артистка MamaRika чекає на первістка
Фото: instagram.com/mamarika_official
Артистка MamaRika чекає на первістка
Артистка MamaRika чекає на первістка
Артистка MamaRika чекає на первістка
Артистка MamaRika чекає на первістка

"Вагітність - це сексуально? Хочу підняти цю тему, бо мало хто в принципі наважується говорити про це. Я не про секс під час вагітності - тут більше підійшов би заголовок: міф чи реальність. Я про відчуття та прийняття себе. Про те, що коли стають на шлях материнства, забувають про себе, закриваються, а ще гірше - соціум вішає клеймо "ти ж мати", - зазначила вона.

Виконавиця впевнена, що жінка при надії або та, яка щойно народила, - "супер хот".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При надії: як виглядають зірки Голлівуду під час вагітності

"Знаєте, чому? Тому що я собі подобаюсь такою, в габаритах 100-100-100. Тому що кожна нова розтяжка, родимка чи зайвий кілограм - це ще один привід подивитись на себе заново і полюбити. Я ніколи не відчувала себе настільки жіночною та сильною водночас. Я на своєму місці більше ніж коли-небудь. Ми даємо життя, даємо початок нового. У мене мурахи й досі по тілу, коли усвідомлюю, що зі мною відбувається прямо зараз і наскільки це круто. І скажіть нам після цього, що ми чогось не можемо, що ми не персонажі DC із приставкою Super?" - додала зірка.

Співачка MamaRika, справжнє ім'я якої Анастасія Кочетова, оголосила, що вона при надії. Вона разом із чоловіком 31-річним Сергієм Середою чекає на первістка.

Зараз ви читаєте новину «MamaRika в леопардовій сукні обміркувала сексуальність вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі