середа, 14 квітня 2021 10:00

MamaRika домовилася влаштувати фотосесію за пляшку пива

Виконавиця MamaRika розповіла, як домовилася за безкоштовну фотосесію в супермаркеті. Співачка зазначила, що навчилася економно знімати кліпи та влаштовувати бюджетні фотосесії.

За лаштунками шоу "Де логіка" на "Новому каналі" артистка поділилася, як домовилася за безкоштовну фотосесію. Також вона показала кадр з цього фотосету.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Виконавиця розповіла про курйозну фотосесію
Виконавиця розповіла про курйозну фотосесію

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіна Тодоренко в купальнику продемонструвала апетитні сідниці

"Тоді увірвалася в супермаркет просто в такому вигляді. Ми робили фотосет, і я в купальнику Сейлор Мун телефонувала по банану мамі. Покупці фруктового чи м'ясного відділів, мабуть, були шоковані. Якщо чесно, було холодно, але дуже весело. Ми домовилися з охоронцем за пляшку пива, щоб він нас пустив пофоткатися, поки ніхто не бачить. Купили йому пива, забігли і провели зйомку", - згадала співачка.

Артистка MamaRika поділилася ранковими та вечірніми звичками. Вона щодня доглядає за тілом і шкірою обличчя. Виконавиця зазначила, що її ранкові ритуали прості, але ефективні.

Зараз ви читаєте новину «MamaRika домовилася влаштувати фотосесію за пляшку пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі